Reteta zilei: Porc cu carnati si mozzarella
PrinteazaO reteta delicioasa de porc cu carnati si mozzarella din: ceafa de porc, carnaciori picanti, mozzarella, rosii, dovlecei, ardei iute, usturoi, vin alb, ulei, sare, piper si boia.
Ingrediente:
- 400 gr ceafă de porc
- 200 gr cârnăciori picanţi
- 200 gr mozzarella
- 100 gr roşii
- 100 gr dovlecei
- 1 ardei iute
- 2 căţei de usturoi
- 100 ml vin alb
- 30 ml ulei
- 20 gr sare
- 2 gr piper
- 2 gr boia
Mod de preparare:
Ceafa de porc se taie în 4 fripturi, apoi fiecare se despică în două, se bate cu un ciocan de şniţele, după care se pudrează cu sare.
Pe fiecare bucată de carne se pun felii de mozzarella şi câte un cârnăcior, se piperează totul, apoi se rulează prinzând cârnatul şi mozzarella la mijloc.
Rulourile se aşează într-o tavă, pe deasupra se pun fâşiuţe de mozzarella, se stropesc cu ulei, se pun şi câteva feliuţe de cârnaţi şi se presară cu boia.
Pe lângă rulourile de carne se pun felii de dovlecei şi usturoi, roşii, ardei iute, apoi se adaugă vinul şi se coc circa 30 de minute la 180°C.
Porc cu carnati si mozzarella
Poftă bună!
Cam multa carne in reteta asta