Reteta zilei: Porc cu carnati si mozzarella

Printeaza

O reteta delicioasa de porc cu carnati si mozzarella din: ceafa de porc, carnaciori picanti, mozzarella, rosii, dovlecei, ardei iute, usturoi, vin alb, ulei, sare, piper si boia.

Porc cu carnati si mozzarella

Ingrediente:

  • 400 gr ceafă de porc
  • 200 gr cârnăciori picanţi
  • 200 gr mozzarella
  • 100 gr roşii
  • 100 gr dovlecei
  • 1 ardei iute
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 30 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
  • 2 gr boia

 

Mod de preparare:

Ceafa de porc se taie în 4 fripturi, apoi fiecare se despică în două, se bate cu un ciocan de şniţele, după care se pudrează cu sare.

Porc_cu_carnati_si_mozzarella_02

Pe fiecare bucată de carne se pun felii de mozza­rella şi câte un cârnăcior, se piperează totul, apoi se ru­lează prinzând cârnatul şi mozzarella la mijloc.

Porc_cu_carnati_si_mozzarella_03

Rulourile se aşează într-o tavă, pe deasupra se pun fâşiuţe de mozzarella, se stropesc cu ulei, se pun şi câteva feliuţe de cârnaţi şi se presară cu boia.

Porc_cu_carnati_si_mozzarella_04

Pe lângă rulourile de carne se pun felii de dovle­cei şi usturoi, roşii, ardei iute, apoi se adaugă vinul şi se coc circa 30 de minute la 180°C.

Porc_cu_carnati_si_mozzarella_05

Porc cu carnati si mozzarella

Porc_cu_carnati_si_mozzarella

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Cam multa carne in reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.