Muschi de porc cu sos de prune si vin din: muschi de porc, mustar, prune, vin, miere, boia, ienibahar, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de porc 250 g prune uscate 2 linguri cu muştar 1 lingură cu miere 300 ml vin boia dulce ienibahar sare si piper Mod de preparare: Unge muşchiul cu muştar, […]
Reteta zilei: Porc cu cinci arome
PrinteazaPorc cu cinci arome din: porc, praf de chili, boia, piper cayenne, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 kg carne de porc
- 2 linguri praf de chili
- 1 lingura boia de ardei afumat
- ¼ linguriță piper cayenne
- ½ lingurita praf de usturoi
- ½ lingurita praf de ceapa
- 1 linguriță de sare
- piper proaspăt macinat
Mod de preparare:
Se taie carnea de porc în bucati si se adauga intr-un castron mare.
Se amestecă chili, boia de ardei afumat, piper cayenne, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper într-un castron.
Se toarnă amestecul de condimente peste carne si se amesteca pentru a se acoperi.
Așezați carne condimentată într-o cratita si gatiti acoperit la foc mic timp de 3 ore.
Scoateti carnea.
Rupeti cu ajutorul unei furculite.
Serviti imediat.
Porc cu cinci arome
Pofta buna!
Muschi de porc cu sos de prune si vin
Carnati de casa din porc din: mate de porc, pulpa de porc, slanina, usturoi, vin, condimente, cimbru, sare.
Pofta buna!