Varză cu bere și ciolan de porc din: varza, ceapa, ulei, bere, boabe de piper, foi de dafin, ciolan, mustar picant, bere. Ingrediente: 1 varză 2 cepe 2 linguri ulei 200 ml bere boabe de piper 2 foi de dafin 1 ciolan 200 g muştar picant 300 ml bere Mod de preparare: Ciolanul […]
Reteta zilei: Porc cu sos de ciuperci
PrinteazaPorc cu sos de ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, supa, apa, faina, praf de chili, rozmarin, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 7-8 cotlete de porc
- 1/3 cană de ciuperci proaspete
- 1 ceapa tocata
- 2 catei de usturoi
- 3/4 cană supa sau apă
- 2 linguri de făină
- 1/8 linguriță praf de chili
- 1/4 linguriță rozmarin uscat
- 3 linguri ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
Așezați bucățile de porc într-un castron mediu și condimentați cu chili, sare și piper.
Pastrati deoparte.Tăiați ciupercile si feliați ceapa. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Rumeniti carnea aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Scoateți si tigaie si pastrati deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei în aceeași tigaie. Căliti ceapa, usturoiul și ciupercile timp de aproximativ 5 minute.
Se adauga si amestecă făina până se omogenizează bine. Se incorporeaza supa sau apa. Aduceți la fierbere.
Gatiti amestecand aproximativ 2 minute pana se ingroasa.
Adăugați carnea și rozmarinul. Acoperiți și gatiti timp de 30 de minute.
Serviti preparatul cald.
Porc cu sos de ciuperci
Pofta buna!
Rulouri de porc cu susan din: muschi de porc, susan, sare, piper, cascaval, marar, patrunjel, sunca, condimente, oua, faina. Ingredinte: 500 gr. muschi de porc 400 gr. susan sare piper cascaval marar patrunjel sunca de praga sau sunca presata condimente 3 oua 200 gr. faina Mod de preparare Muschiul sa taie nu foarte gros, […]
Pofta buna!