Reteta zilei: Porumb copt

Printeaza

Porumb copt din: porumb, unt, chimen, praf de chili, praf de usturoi, sare, limeta, coriandru.

Porumb_copt_07

Porumb copt

 

Ingrediente:

  • 4 buc de porumb
  • 3 linguri unt, la temperatura camerei
  • 1 lingurita chimen
  • ½ lingurita praf de chili
  • ¼ lingurita praf de usturoi
  • ¼ lingurita de sare
  • 1 limeta
  • ¼ legatura coriandru proaspat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Amestecati intr-un bol untul, chimen, praf de chili, praf de usturoi, sare si coaja de limeta. Amestecati, incorporati coriandru tocat si amestecati bine pana se omogenizeaza.

Porumb_copt_04

Ungeti porumbul cu amestecul de unt si infasurati in folie de aluminiu. Puneti intr-o tava si coaceti 30 de minute. Lasati porumbul sa se raceasca cateva minute, stoarceti suc ​​de limeta si serviti.

Porumb_copt_06

Porumb copt

Porumb_copt_08

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata porumbul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.