Reteta zilei: Prajitura crocanta cu piersici si vanilie

Printeaza

Prajitura crocanta cu piersici si vanilie din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar, sare.

 

Ingrediente:

  • 6 piersici, feliate
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 2 linguri de sirop de artar
  • 1 lingura de faina
  • ¼ lingurita de scortisoara
  • Inghetata pentru servire

topping :

  • ½ cana migdale , faramitate
  • ½ ceasca faina de migdale
  • 2 linguri de ulei de nuca de cocos
  • ¼ cana sirop de artar
  • 1 varf de cutit de sare

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Intr-un bol mediu , amestecati impreuna vanilie , sirop de arțar , faina și scorțisoara.

Adaugati piersicile taiate felii si amestecati pentru a acoperi . Se toarna apoi intr-un vas de placinta.

amesteca impreuna toate ingredientele pentru topping pana secombina complet.

Adaugati peste piersici . Coaceți timp de 30-40 minute. Se serveste calda cu inghetata.

 

Prajitura crocanta cu piersici si vanilie

Prajitura crocanta cu piersici si vanilie

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Pulberea de Anason – Beneficii Terapeutice

Pulberea de Anason – Beneficii Terapeutice: Anasonul, cunoscut științific sub numele de Pimpinella anisum, este o plantă aromatică din familia Apiaceae, răspândită în regiuni ale Mediteranei și Asiei de Sud-Vest. Semințele sale, cu un profil aromatic distinct, sunt folosite atât în scopuri culinare, cât și medicinale. Pulberea de anason se obține prin măcinarea acestor semințe […]

Pogăcele cu Brânză și Mărar

Pogăcele cu Brânză și Mărar din: faina, unt, branza, ou, marar, praf de copt, sare, piper. Sunt o opțiune delicioasă și versatilă pentru gustări rapide sau aperitive la petreceri. Combinând aroma intensă a brânzei cu prospețimea mărarului, aceste pogăcele sunt nu doar apetisante, dar și ușor de preparat. Sunt ideale pentru a fi servite alături […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna prajitura cu piersici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.