Reteta zilei: Prajitura cu dovleac si topping de frisca

Printeaza

Prajitura cu dovleac si topping de frisca din: piure de dovleac, lapte, zahar, condimente pentru dovleac, oua, blat, nuci, unt, frisca, crema de branza, zahar pudra.

Prajitura_cu_dovleac_si_topping_de_frisca_10

 

Ingrediente:

  • 1 cutie piure de dovleac
  • 1 cutie de lapte
  • 1 cana de zahar
  • 1 lingurita de condimente pentru dovleac
  • 3 oua
  • 1 blat
  • 1 cana nuci, maruntite
  • 3/4 ceasca de unt, topit
  • 1 plic de frisca
  • 1 pachet de crema de branza
  • ½ ceasca zahar pudra

 

Mod de preparare:

Combinati dovleac, lapte, zahar, condiment si oua, se toarna intr-un tava termorezistenta.

Presaratiblatul maruntit , apoi acoperiti cu nuci. Turnati untul topit. Coaceti timp de 1 ora la 180C.

Prajitura cu dovleac si topping de frisca

Bateti frisca cu crema de branza si zahar pudra pana la omogenizare.

Presarati scortisoara peste prajitura, apoi serviti cu frisca.

Prajitura cu dovleac si topping de frisca

Prajitura cu dovleac si topping de frisca

Prajitura cu dovleac si topping de frisca

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Prăjitură fondantă

Prajitura cu dovleac si branza

Prajitura cu dovleac si branza din: faina, zahar, oua, unt, stafide, dovleac, scortisoara, praf de copt, rom, crema de branza. Ingrediente: 300 g făină 200 g zahăr pudră 4 ouă 150 g unt 50 g stafide 500 g piure de dovleac 1 linguriţă scorţişoară 1 plic de praf de copt esenţă rom Pentru glazură: 1 […]

Prajitura cu migdale

Prajitura de dovleac cu aluat ras

Prajitura de dovleac cu aluat ras din: faina, amidon, unt, zahar, dovleac, oua, nuci, lamaie. Ingrediente: Pentru blat: 300 g faina 50 g amidon 250 g unt 150 g zahăr 25 g nuci 2 ouă 1 plic zahăr vanilat coaia rasă de la 1/4 lamaie Pentru umplutură: 500 g dovleac 100 g zahăr 50 g fulgi […]

 

Prajitura cu piure de dovleac copt

Prajitura cu piure de dovleac copt

Prajitura cu piure de dovleac copt din: oua, faina, ulei, zahar, esenta de vanilie, portocala, lamaie, bicarbonat, praf de copt, sare, piure de dovleac. Ingrediente: 5 ouă 300 g făină 160 ml ulei 280 g zahăr fin sau farin 1 fiolă esenţă de vanilie coaja rasă de la 1 portocală 1/2 lămâie 1 linguriţă bicarbonat […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.