Prajitura cu fulgi de ovaz si mere din: unt, zahar brun, miere, fulgi de ovaz, mar, scortisoara, stafide. Ingrediente: 175g unt 50 g zahăr brun 100 g miere 250 g fulgi de ovăz 1 măr dulce curăţat şi ras 1 linguriţă cu scorţişoară 100 g stafide Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Pune untul, […]
Reteta zilei: Prajitura cu mere si ovaz
PrinteazaPrajitura cu mere si ovaz din: mere, zahar, amidon, scortisoara, faina, zahar brun, ovaz, bicarbonat de sodiu, praf de copt, unt topit.
Ingrediente:
- 6 mere
- ¾ cana zahăr
- 2 linguri amidon
- 1 lingurita scortisoara
- ¾ cana făina
- 1/4 ceasca zahăr brun
- 1 ceasca ovaz
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță de praf de copt
- ½ ceasca unt topit
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Curatati si taiati merele cuburi.
Într-un castron separat, adăugați 3/4 cești de zahăr, 2 linguri de amidon și 1 linguriță de scorțișoară.
Se amestecă ingredientele împreună.
Adăugați amestecul de zahăr peste mere și amestecați bine.
Pastrati deoparte.
În vasul de mixer se adaugă 3/4 cană făină, ovaz, 3/4 cești zahăr brun, 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu, 1 linguriță de praf de copt. Se amestecă împreună.
Adăugați untul topit la amestecul de faina și amestecați bine.
Puneți merele intr-o tigaie si adaugati aluatul.
Coaceti la 170 C timp de 45 de minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Prajitura cu mere si ovaz
Pofta buna!
poate iti place si:
Prajitura cu fulgi de ovaz si mere
Prajitura cu smochine si fulgi de ovaz
Prajitura cu smochine si fulgi de ovaz din: unt, zahar, faina, sare, smochine, esenta de vanilie, fulgi de ovaz. Ingrediente: 225 g unt 175 g zahăr 300 g făină un praf de sare 500 g smochine o linguriţă esenţă vanilie 70 g fulgi de ovăz Mod de preparare: Se amestecă untul cu zahărul si vanilia. […]
Prajitura cu ovaz, curmale si miere
Prajitura cu ovaz, curmale si miere din: unt, amidon, migdale, fulgi de ovaz, zahar, lapte, esenta de vanilie, curmale fara samburi, unt, apă, miere. Ingrediente pentru aluat: 170 g unt 60 g amidon 70 g migdale 110 g fulgi de ovăz 100 g zahăr 65 ml lapte esenţă de vanilie Ingrediente pentru umplutură: 450 g curmale fără sâmburi […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-prajitura-mere-ovaz html
Buna ziua!
Cantitatile din reteta nu au legatura cu modul de preparare…de ex, in reteta spuneti ca se foloseste 1 / 4 cana de zahar brun, in schimb, la preparare spuneti 3/ 4 cana de zahar brun…sau, de ex, in reteta spuneti 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, iar la preparare spuneti 2 lingurite…si in final, spuneti sa se puna erele intr- o tigaie, peste care se adauga aluatul…toate incap intr- o tigaie?????
Dati dovada de neseriozitate, postand retete la mişto….