Prajitura cu migdale si castane din: lapte, unt, faina, zahar tos, drojdie, ou, sare, piure de castane, castane, zahar vanilat, migdale, zahar pudra. Ingrediente: 200 ml lapte dulce 50 g unt 400 g făină 60 g zahăr tos 7 g drojdie uscata un ou un vârf de linguriţă de sare 200 g piure de castane 100 […]
Reteta zilei: Prajitura cu migdale si fructe
PrinteazaPrajitura cu migdale si fructe din: unt, zahar, oua, lapte, vanilie, faina de migdale, faina de nuca de cocos, sare, praf de copt, fructe proaspete, frisca.
Ingrediente:
- 3/4 ceasca de unt nesarat
- 1 cana de zahar
- 4 oua
- 1/2 cana de lapte
- 1 lingurita vanilie
- 1 1/2 cani de faina de migdale
- 1/2 cana de faina de nuca de cocos
- 1/4 lingurita de sare
- 2 lingurite praf de copt
- fructe proaspete si frisca, pentru servire
Mod de preparare:
Bateti bine untul si zaharul pana obtineti un amestec omogen si cremos.
Incorporati pe rand oualele, apoi bateti bine dupa fiecare.
Se adauga lapte si vanilie si se amesteca pana la omogenizare.
Intr-un castron separat, amestecati faina, sarea si praful de copt.
Adauga ingredientele uscate in amestecul de unt si omogenizati. Adaugati aluatul intr-o tava unsa ci coaceti la 180C pentru 30 de minute.
Se raceste și se serveste cu fructe proaspete si frisca.
Prajitura cu migdale si fructe
Pofta buna!
Prajitura cu migdale si castane
Prajitura cu smochine si migdale
Prajitura cu smochine si migdale din: faina, praf de copt, bicarbonat, sare, nucsoara, zahar, oua lapte batut, unt, vanilie, migdale, smochine, fulgi de migdale. Ingrediente pentru prajitura: 2 1/2 cani faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu sare 1/2 linguriță 1/4 linguriță de nucșoară 1/2 cană de zahăr 2 oua 1 […]
Prajitura de casa cu migdale din: margarina, faina, zahar, vanilie, ciocolata, migdale. Ingrediente: 250 g margarina 70 g făina de migdale 300 g făină 50 g zahăr brun 50 g zahăr alb esenţă de vanilie sare 100 g ciocolată de post migdale Mod de preparare: Se amestecă cele două tipuri de făină. Margarina se […]
Pofta buna!
Imi ploua in gura 🙂