Fazan la Grătar cu Lămâie și Rozmarin: o rețetă elegantă, care îmbină gustul unic al cărnii de fazan cu aromele proaspete și vibrante ale lămâii și rozmarinului. Este o alegere perfectă pentru un prânz sau o cină specială, oferind o experiență culinară rafinată și plină de savoare. Ingrediente: 1 fazan întreg, curățat și pregătit pentru […]
Reteta zilei: Prajitura cu nuca de cocos si mousse de ciocolata
PrinteazaPrajitura cu nuca de cocos si mousse de ciocolata din: nuca de cocos, miere, ulei de nuca de cocos, sare, avocado, cacao, vanilie, lapte de cocos, sirop de artar.
Ingrediente blat:
- 2 cesti nuca de cocos tocata
- 1/4 ceasca de miere
- 1 lingura ulei de nuca de cocos
- 1 varf de cutit de sare
mousse ciocolata:
- 2 avocado , decojite si fara samburi
- 1/2 ceasca de miere
- 1/2 cana pudra de cacao
- 1 lingura de vanilie
- 2 linguri de ulei de nuca de cocos
- 1 cutie de lapte de cocos, pentru frisca
Ingrediente sos ciocolata:
- 1/4 ceasca sirop de arțar
- 2 linguri cacao
Mod de preparare:
Intr- un blender, combinati ingredientele pentru blat si procesati pana la omogenizare. Puneti intr-o forma rotunda si intindeti bine.
Curatati blenderul si adaugati ingredientele pentru mousse de ciocolata, cu exceptia laptelui si procesati pana la omogenizare.
Cu ajutorul unui mixer bateti laptele de cocos pana devine cremos, ca frisca.
Incorporati frisca in mousse. Intindeti in tava peste aluat.
Pregatiti sosul, amestecand bine cacaua cu siropul de artar si stropiti prajitura. Dati la rece cel putin 3-4 ore, taiati si serviti.
Prajitura cu nuca de cocos si mousse de ciocolata
Pofta buna!
Cum se prepara Gogosi cu Glazura de Lamaie
Cum se prepara Gogosi cu Glazura de Lamaie – un deliciu irezistibil, cu o textură pufoasă și o aromă fresh, datorită glazurii de lămâie. Aceste gogoși sunt ideale pentru micul dejun, gustări sau deserturi și sunt ușor de preparat acasă. Iată cum poți să le faci! Ingrediente: Pentru Gogoși: 500 g făină 75 g zahăr […]