Se incalzeste cuptorul la 170C. Într-un castron mare, amestecati împreună sos de mere, ou, zahar brun, vanilie, scortisoara, nucsoara, sare, praf de copt și unt topit.
Amestecati bine, apoi incorporati laptele și se amesteca pana se omogenizeaza din nou.
Adaugati stafidele și fulgii de ovăz. Se amestecă cu o lingură până când amestecul este combinat.
Prajitura cu ciocolata si fulgi de ovaz din: unt, zahar, fulgi de ovaz, ciocolata, unt de arahide. Ingrediente: 200 g unt 125 g zahăr 1 lingură esenţă de migdale 3 căni fulgi de ovăz 1 linguriţă scorţişoară un praf de sare 250 g ciocolată neagră 5 linguri unt de arahide Mod de preparare: Se […]
Prajitura cu fulgi de ovaz si gem din: margarina, zahar, faina, fulgi de ovaz, gem. Ingrediente: 200 g margarina 150 g zahăr 125 g făină o linguriţă praf de copt 150 g fulgi de ovăz gem, după gust Mod de preparare: Margarina se amestecă bine cu zaharui până ce amestecul se albeşte. Separat, se […]
Prajitura cu ovaz din: ovaz, faina, oua, unt, zahar, amidon. Ingrediente: 1 cană cu fulgi de ovăz 1 cană cu făină 2 gălbenuşuri 200 g unt 125 g zahăr brun 200 g zahăr 25 g amidon 400 ml suc proaspăt de portocale 150 g unt Mod de preparare: Pune într-un castron fulgii de ovăz […]
Vreau si eu din prajitura cu ovaz, imi dai si mie?
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
A iesit buna prajitura?
Vreau si eu din prajitura cu ovaz, imi dai si mie?