Prajitura cu piersici si iaurt din: iaurt natural, faina, cacao, amidon, oua, zahar, migdale, praf de copt, unt si piersici.
Ingrediente:
200g iaurt natural
230g faina
20g cacao
50g amidon
4 oua
140g zahar
40g migdale macinate
1/2 lingura praf de copt
70g unt topit si racit
3 piersici
Mod de preparare:
Galbenusurile se mixeaza cu 70g zahar. Se adauga untul, apoi iaurtul si se continua mixarea.
Se cerne faina si se amesteca bine cu amidonul si praful de copt si se combina treptat cu compozitia de galbenusuri si iaurt.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza la amestec. Se pun treptat migdalele macinate si 2 piersici taiate in cubulete.
Se ia 350g de aluat si se amesteca cu cacao. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se unge cu putin unt si se toarna aluatul alb, apoi se pune aluatul de cacao.
Cu o furculita se amesteca usor prin cele doua aluaturi pentru a crea efectul de marmura.
Se taie a treia piersica in felii si se decoreaza prajitura cu felii de piersica.
Se coace prajitura cu piersici si iaurt in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 55 minute.
Cand prajitura cu piersici si iaurt este gata, se scoate pe un raft de sarma sa se raceasca.
Inainte de a servi prajitura cu piersici si iaurt ungeti-o cu putin gem de piersici pentru ca prajitura sa capete un aspect lucios.
Prajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar. Ingrediente: 5 piersici, feliate 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri de sirop de artar 1 lingura de faina ¼ lingurita de scortisoara Inghetata pentru servire Pentru topping […]
Prajitura frageda cu piersici si mac din: oua, zahar, unt, faina, praf de copt, mac, iaurt, piersici. Ingrediente: 4 ouă 180 g zahăr 1 plic zahăr vanilinat 200 g unt 400 g făină 1 plic praf de copt 100 g mac 4 linguri iaurt 6 piersici proaspete Mod de preparare: Făina se cerne cu praful […]
Prajitura cu branza si piersici din: branza, oua, zahar, vanilie, lamaie, gris, faina, piersici. Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă din comerţ (mare) 1 kg brânză dulce scursă bine 3 ouă 1 cană zahăr vanilie 1 vârf linguriţă mică de bicarbonat coaja de la 1 lămâie şi puţină zeamă zahăr pudră vanilat 1 mână griş […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bine arata prajitura cu pierisic!