Prajitura rapida cu marmelada din: ou, zahar, faina, lamaie, sare, marmelada. Ingrediente: 4 ouă 1 pahar (150 ml) ulei 300 g făină răzătură de lămâie sau portocală sare marmeladă de caise Mod de preparare: Spălăm ouăle şi le spargem în vas emailat cu gura largă sau într-un castron mare. Batem ouăle ca pentru omletă, […]
Reteta zilei: Prajitura rapida
PrinteazaPrajitura rapida din: iaurt, faina, zahar, ulei de masline extravirgin, oua, praf de copt, cacao si rom.
Inrgediente:
- 1 ceasca de iaurt (aproximativ 120g)
- 150g faina
- 75g zahar
- 40g de ulei de masline extravirgin
- 3 oua
- 1 lingura praf de copt
- 1 lingura de cacao neindulcita
- 1 cana de rom (sau lichior)
Mod de preparare:
Se mixeaza toate ingredientele, dupa care compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina sau cu hartie de copt.
Se coace prajitura intr-un cuptor preincalzit la 180-200 grade timp de aproximativ 40 de minute.
Dupa ce s-a scos din cuptor, se pune prajitura pe un platou si se asteapta sa se raceasca.
Prajitura rapida este foarte simplu de facut, dar in acelasi timp foarte buna.
Incercati-o cat mai curand posibil si o sa ne dati dreptate!
Prajitura rapida
Pofta buna!
poate iti place si:
Prajitura rapida cu malai
Prajitura rapida cu malai din: malai, faina, lapte, zahar, sare, praf de copt, unt, ulei, sirop. Ingrediente: 150 g mălai 300 g făină 250 ml lapte dulce nefiert sare 150 g zahăr tos 1 praf de copt 2 ouă 2 linguri cu unt 250 ml ulei sirop de fructe Mod de preparare: Punem la […]
Prajitura rapida cu lamaie
Prajitura rapida cu lamaie din: iaurt, zahar, faina, ulei, oua, praf de copt, lamai, iaurt. Ingrediente: un pahar iaurt 2 pahare zahar 3 pahare făină 1/2 pahar ulei 2 ouă un plic praf dc copt 2 lamai Pentru servit: 250 ml iaurt cremos o lamaie verde Mod de preparare: Intr-un vas se goleşte conţinutul […]
Pofta buna!
Simplu si eficient!
chiar foarte rapida este aceasta prajitura 🙂
Mie mi-a iesit ca un biscuit :(((
@Ella – e o prajitura foarte simplu de realizat, probabil ai folosit ingredientele reci sau ai deschis usa la cuptor de multe ori
Foarte buna prajitura, o fac si eu, arata extraordinar