Reteta zilei: Prajiturele cu fulgi de ovaz

Printeaza

Prajiturele cu fulgi de ovaz din: unt, zahar brun, zahar, oua, esenta de vanilie, faina, fulgi de ovaz, scortisoara, sare, bicarbonat, nuca de cocos, zahar pudra.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente: 

  • 14 linguri unt nesărat, la temperatura camerei
  • 3/4 cană de zahăr brun
  • 2/3 ceasca de zahar
  • 2 oua
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 1/2 cani faina
  • 2 1/4 cani ovăz
  • 1 1/4 lingurite scortisoara
  • 1 1/4 lingurite sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 cană de nucă de cocos
  • 1 cana zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 170C. Combinati untul, zaharul brun si zaharul într-un castron de mixer si bateti aproximativ 3 minute.

Adaugati ouale si vanilie și se amestecă aproximativ 1 minut.

Incorporati faina, ovăz, scorțișoară, sare, bicarbonat de sodiu și nucă de cocos și se amestecă până se combina, aproximativ 30 de secunde.

Puneti zahăr pudra intr-un bol mic. Formati prajiturele mici din aluat si dati prin zahar pudra si asezati pe o foaie de copt intr-o tava.

Coaceți pentru 9-10 minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

 

Prajiturele cu fulgi de ovaz

Prajiturele cu fulgi de ovaz

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Bune prajiturelele astea 🙂 imi plac

  2. Si mie-mi plac prajiturele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.