Prajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar. Ingrediente: 5 piersici, feliate 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri de sirop de artar 1 lingura de faina ¼ lingurita de scortisoara Inghetata pentru servire Pentru topping […]
Reteta zilei: Prajiturele cu nuci coapte si vanilie
PrinteazaPrajiturele cu nuci coapte si vanilie din: zahar pudra, pudra de cacao, sare de mare, albus de ou, esenta de vanilie, nuci.
Ingrediente:
- 3 căni de zahăr pudră
- ½ ceasca plus 3 linguri pudră de cacao
- ½ lingurita sare de mare
- 4 albușuri de ou
- 1 lingura esenta de vanilie
- 2 cani nuci, coapte
Mod de preparare:
În castronul de mixer se adauga zaharul pudra, pudra de cacao și sare.
Se bate bine amestecul.
Incorporeaza albușurile de ou și apoi vanilie.
Se amestecă la viteza medie timp de 3-5 minute, pana cand amestecul este îngroșat.
Adauga nucile tocate și se amestecă bine.
Cu o lingura formati prajiturelele intr-o tava in care ati pus hartie de copt.
Aplatizati usor. Coaceți timp de 16-18 minute la 170C.
Intoarceti la jumatatea timpului de copt. Lasati sa se raceasca si serviti.
Prajiturele cu nuci coapte si vanilie
Pofta buna!
Prajitura cu migdale si castane
Prajitura cu migdale si castane din: lapte, unt, faina, zahar tos, drojdie, ou, sare, piure de castane, castane, zahar vanilat, migdale, zahar pudra. Ingrediente: 200 ml lapte dulce 50 g unt 400 g făină 60 g zahăr tos 7 g drojdie uscata un ou un vârf de linguriţă de sare 200 g piure de castane 100 […]
Pofta buna!