Pui rumenit cu mustar dulce din: mustar, otet, ulei, cimbru, piept de pui, rosii. Ingrediente: 6 linguri muştar dulce 2 linguri oţet de vin alb 3 linguri ulei de măsline o mână de cimbru 6 bucăţi piept de pui 300 g roşii-cherry Mod de preparare: Intr-o pungă de plastic pune carnea tăiată în două […]
Reteta zilei: Pui la aburi
PrinteazaPui la aburi din: pui, apa, paprika, praf de usturoi, condimente, sare, piper.
- 3 piepti de pui
- 1 cană de apă
- paprika
- praf de usturoi
- condimente italienesti
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimentați carnea cu sare, piper, boia, usturoi pudră și condimente italiene pe toate părțile.
Adăugați 1 cană de apă în oală cu aburi și puneți suportul, așezați pieptul de pui deasupra.
Închideți capacul și puneți supapa în poziția de etanșare.
Gatiti la presiune inalta timp de 12 minute.
Lăsați presiunea să se elibereze în mod natural timp de 10 minute, apoi deschideți capacul.
Lasăti să se odihnească 3-5 minute și serviti.
Pui la aburi
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui rumenit cu mustar dulce
Aripioare de pui cu fenicul
Aripioare de pui cu fenicul din: aripioare, lamaie, oua, pesmet, faina, nuci, fulgi de migdale, fenicul, sos chili, maioneza, smantana, mustar, sare. Ingrediente: 8 aripioare 1 lămâie 2 ouă 4 linguri pesmet 10 g făină câte 2 linguri nuci măcinate şi fulgi de migdale 1 bulb de fenicul câte 1 lingură sos chili, maioneză şi smântână […]
Pofta buna!