Reteta zilei: Pui cu branza Roquefort

Printeaza

O reteta de pui cu branza roquefort din: pui, branza roquefort, smantana, sare, piper, ulei si vin alb.

Pui cu branza Roquefort

Ingrediente:

  • 1/2 pui
  • 150g branza Roquefort
  • 150g smantana
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin alb

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune ulei, se adauga carnea de pui taiata in bucati mici si  se prajeste pe ambele parti pana cand carnea devine aurie. Se pune sare, piper, putin vin alb, se acopera cu apa si se fierbe timp de 25 minute.

Pui_cu_branza_Roquefort

Intr-o alta tigaie se amesteca bucatile de branza Roquefort cu smantana si se pune la foc mic pana cand branza se topeste. Daca  aceasta compozitie este prea groasa se poate adauga putin lapte pentru  a o dilua.

Pui_cu_branza_Roquefort_04

Cand puiul este gata se scoate pe platou si se pune peste el  compozitia de branza cu smantana. Puiul cu branza Roquefort se serveste cald cu garnitura de cartofi sau cu piure.

Pui_cu_branza_Roquefort_07

Pui cu branza Roquefort

 

Pui cu branza Roquefort

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bun puiul cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.