Bruschete Caprese din: paine ciabatta, rosii, mozzarella, busuioc, balsamic, ulei, sare, piper. Această rețetă nu doar că reușește să aducă laolaltă gusturi și texturi complementare, dar servește și ca o declarație de dragoste față de simplitatea și eleganța bucătăriei mediteraneene. Fie că doriți să oferiți o gustare rafinată sau să adăugați un strop de culoare […]
Reteta zilei: Pui cu cartofi si aroma de rozmarin
PrinteazaPui cu cartofi si aroma de rozmarin din: pui, lamaie, rozmarin, cartofi, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente
- 1 pui
- ½ lamaie, felii subtiri
- 2-3 crengute de rozmarin
- 1 ½ kg cartofi
- ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Scoateti mijlocul puiului, introduceti feliile de lamaie si rozmarinul.
Frecati exteriorul cu sare si piper proaspat macinat.
Puneti cartofii intr-o tava, adaugati puiul in mijloc si inconjurati cu cartofi.
Presarati sare si piper, burnitati ulei de masline.
Dati la cuptor aproximativ 50 de minute.
lasa sa se odihneasca timp de 5-10 minute, se taie si se serveste impreuna cu cartofi.
Pui cu cartofi si aroma de rozmarin
Pofta buna!
Tocană de Legume – Atkilt Wat: Ghidul Complet al Tradiției Etiopiene, Rețeta Tradițională și Secrete de Preparare. Atkilt Wat: Un fel de mâncare vegetariană dintr-o combinație de legume, cum ar fi cartofi, morcovi și varză, gătită într-un sos bogat și aromat. Atkilt Wat, un fel de mâncare emblematic pentru bucătăria etiopiană, este un exemplu vibrant […]