Reteta zilei: Pui in cinci culori
PrinteazaPui in cinci culori din: piept de pui, ardei capia, morcov, varza, telina, broccoli, sos de soia, usturoi, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 bucăţi piept de pui
- 3 ardei capia
- 1 morcov
- 1/4 varză mică
- 1 ţelină mică
- 3-4 buchete de broccoli
- 2 linguri sos de soia
- 5 căţei de usturoi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl tai fâşii lungi de 3 cm şi groase de 1 cm, apoi îl laşi să se zvânte într-o sită. Intre timp, cureţi toate legumele.
Dai morcovul şi ţelina pe răzătoa- rea mare, tai varza în bucăţi mai mari, de circa 3 cm, iar ardeii îi tai în fâşii de dimensiunile pieptului de pui.
Pui uleiul la încins într-o tigaie cât mai mare, apoi pui pieptul de pui să se înăbuşe împreună cu o ceaşcă de apă.
Amesteci încontinuu şi adaugi usturoiul pisat.
Când puiul s-a înmuiat, pui toate legumele, inclusiv broccoli şi amesteci fără încetare.
Laşi totul pe foc timp de 3-4 minute, pentru că legumele trebuie să rămână mai tari.
La final, pui şi cele 2 linguri de sos de soia, piper şi sare. Serveşti puiul cu garnitură de orez fiert.
Pui in cinci culori
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pui in 5 culori
- pui in cinci culori
- pui in cinci culori reteta
- reteta pui in 5 culori
- pui in 5 culori reteta
Este bun puiul asta?