Reteta zilei: Pui in cinci culori

Printeaza

Pui in cinci culori din: piept de pui, ardei capia, morcov, varza, telina, broccoli, sos de soia, usturoi, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 3 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1/4 varză mică
  • 1 ţelină mică
  • 3-4 buchete de broccoli
  • 2 linguri sos de soia
  • 5 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl tai fâşii lungi de 3 cm şi groase de 1 cm, apoi îl laşi să se zvânte într-o sită. Intre timp, cureţi toate legumele.

Dai morcovul şi ţelina pe răzătoa- rea mare, tai varza în bucăţi mai mari, de circa 3 cm, iar ardeii îi tai în fâşii de dimensiunile pieptului de pui.

Puiin_cinci_culori

Pui uleiul la încins într-o ti­gaie cât mai mare, apoi pui pieptul de pui să se înăbuşe împreună cu o ceaşcă de apă.

Amesteci încon­tinuu şi adaugi usturoiul pisat.

Puiin_cinci_culori_1

Când puiul s-a înmuiat, pui toa­te legumele, inclusiv broccoli şi amesteci fără încetare.

Laşi totul pe foc timp de 3-4 minute, pentru că legumele trebuie să rămână mai tari.

La final, pui şi cele 2 linguri de sos de soia, piper şi sare. Serveşti puiul cu garnitură de orez fiert.

Pui in cinci culori

Pui in cinci culori

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • pui in 5 culori
  • pui in cinci culori
  • pui in cinci culori reteta
  • reteta pui in 5 culori
  • pui in 5 culori reteta

1 comentariu

  1. Este bun puiul asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.