Cocktail Grand Marnier and Ginger Ale: Această combinație delicioasă aduce împreună aromele complexe ale lichiorului Grand Marnier și prospețimea răcoritoare a Ginger Ale-ului, rezultând un cocktail simplu, dar sofisticat. Grand Marnier a fost creat în 1880 de Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, combinând coniacul fin cu esență de portocale amare. De-a lungul timpului, Grand Marnier a devenit […]
Reteta zilei: Pui crocant picant
PrinteazaPui crocant picant din: piept de pui, lapte batut, cereale de orez, sare, boia de ardei, piper, mustar dijon, miere, iaurt, suc de lamaie, sos sriracha.
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui, dezosat, taiat fasii
- 1 ceașcă lapte bătut
- 3 cesti cereale crocante de orez brun
- 1 lingurita sare
- 2 lingurite boia de ardei
- 1/8 lingurita piper alb
sos:
- 2 linguri plus 1 lingurita mustar dijon
- 2 linguri de miere
- 3 linguri iaurt
- 1 lingura de suc proaspat de lamaie
- 1 ½ lingurite sos sriracha
Mod de preparare:
Puneți pieptul de pui intr-un vas termorezistent.
Toarnă lapte batut, acoperiți vasul cu folie si bagati la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 170C. Stropiti cu ulei un raft de sarma intr-o tava.
toarnă cerealele de orez brun într-un castron. Zdrobiti ușor cerealele.
Adaugati boia de ardei, sare si piper alb și se amestecă pentru a se combina.
Dati pieptul de pui prin amestecul de cereale si asezati pe raftul de sarma.
Stropiti cu ulei si dai la cuptor pentru 11 minute pe fiecare parte.
Între timp, pregatiti sosul, puneți toate ingredientele intr-un bol mediu.
Bateti pana se omogenizeaza. Serviti pieptul de pui crocant cu sosul picant.
Pui crocant picant
Pofta buna!
Cocktail Grand Marnier and Ginger Ale
Fuuuaaa, ce bine arata