Pui crocant cu sos de busuioc din: pui, ulei de masline, sare, piper, otet de vin rosu, patrunjel, busuioc, tarhon, usturoi, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 1 pui, taiat bucati 1 lingura plus 1/4 ceasca ulei de măsline sare și piper proaspăt măcinat 2 linguri otet de vin rosu 1 cană patrunjel, busuioc sau tarhon, […]
Reteta zilei: Pui crocant
PrinteazaPui crocant din: copane de pui, fulgi de porumb, sare, boia de ardei, piper cayenne, piper negru, maioneza, mustar dijon.
Ingrediente:
- 5-6 copane de pui
- 2 cani de fulgi de porumb, zdrobit
- 2 lingurite de sare
- 1/2 lingurita boia de ardei
- 1/2 lingurita piper cayenne
- 1/2 lingurita piper negru
- 4 linguri de maioneza
- 1 lingurita mustar de Dijon
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati folie de aluminiu.
Amestecati fulgii de porumb cu sare, boia de ardei, piper negru, piper cayenne si pastrati deoparte intr-un castron.
Intr-un castron separat, se amesteca mustarul Dijon si maioneza. Ungeti copanele de pui cu sosul de maioneza.
Scufundati in fulgii de porumb și asezati pe gratar in cuptor. Coaceti pentru aproximativ 30-45 de minute.
Serviti copanele calde.
Pui crocant
Pofta buna!
Pulpe de pui crocante cu boia si fulgi de porumb
Pulpe de pui crocante cu boia si fulgi de porumb din: ciocănele pui, oua, bere, pesmet, boia iute, faina, cimbru, rozmarin, busuioc, fulgi porumb, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 ciocănele pui 3 ouă 200 ml bere 300 g pesmet 1 linguriţă cu vârf boia iute 200 g făină 1 lingură condimente amestecate: cimbru, rozmarin, busuioc 300 g fulgi […]
Pofta buna!