Reteta zilei: Pui cu grepfrut
PrinteazaO reteta simpla de pui cu grepfrut din: piept de pui, grepfrut, vin alb, unt, ulei si alune caju.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 grepfrut
- 1 cană cu vin alb
- 1 lingură cu unt
- 1 lingură cu ulei
- 100 g alune caju
Mod de preparare:
Spală pieptul de pui, taie-lîn două bucăţi, pune-l în vin pentru 30 de minute. Scurge-l bine şi înăbuşă-l câteva minute în untul topit şi amestecat cu ulei.
Scoate bucăţile de carne pe un platou, crestează-le din loc în loc, pe lăţime, apoi tăvăleşte-le prin alune zdrobite.
In fiecare crestătură, iritrodu uşor câte o felie de grepfrut. Aşază bucăţile de carne într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi lasă la cuptor, la foc iute, aproximativ 15-20 de minute. Serveşte cu garnitură din fasole verde fideluţă.
Pui cu grepfrut
Pofta buna!
Foarte bun puiul