Reteta zilei: Pui cu dovlecei si ceapa

Printeaza

Pui cu dovlecei si ceapa din: pulpe de pui, dovlecei, ceapa, usturoi, lamaie, condimente, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Pui cu dovlecei si ceapa

  • 6 pulpe superioare de pui dezosate, tăiate în sferturi
  • 2 dovlecei felii
  • 1 ceapă feliata
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 1 lamaie
  • 2 lingurițe condimente, dupa gust
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare si piper

Mod de preparare:

Combinați puiul, usturoiul, coaja de lămâie și jumătate din condimente. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați dovleceii cu restul condimentelor, condimentați cu sare și piper. Presarati ceapa tăiată felii cu sare, piper și stoarceti câteva picături de suc de lămâie.

Pui cu dovlecei si ceapa
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Rumeniti puiul 2-3 minute pe fiecare parte.

Pui cu dovlecei si ceapa
Adăugați dovlecei și ceapă, amestecati. Dati la cuptor timp de 15 minute.
Stropiți cu suc de lămâie înainte de servire.

Pui cu dovlecei si ceapa

Pui cu dovlecei si ceapa

Pui cu dovlecei si ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.