Reteta zilei: Pui cu nuca de cocos, migdale si nuci
PrinteazaPui cu nuca de cocos, migdale si nuci din: lapte de cocos, piept de pui, nuca, migdale, nuca de cocos, piper, usturoi, sare si ulei de rapita.
Ingrediente:
- 1 cana lapte de cocos
- 2 bucati piept de pui dezosat
- ¾ cana nuca
- ¾ cana migdale crude intregi
- ½ ceasca nuca de cocos
- 1 lingurita piper negru
- 1 lingurița praf de usturoi
- ¾ lingurița de sare
- ½ ceasca ulei de rapita
Mod de preparare:
Se taie carnea de pui fașii pe lungime. Adaugați laptele de cocos intr-un bol de marime medie.
Adaugați puiul in castron si se lasa la marinat timp de aproximativ 30 de minute.
Transferati pe o farfurie mare. Se presara piper, praf de usturoi si sare pe fiecare parte a bucatilor de pui. Lasati deoparte.
Intr-un robot de bucatarie, se adauga nucile, migdalele si nuca de cocos.
Procesati cateva secunde pana se faramiteaza.
Dati bucatile de pui prin amestecul de fructe faramitate.
Pastrati pe o farfurie. Se incalzește o tigaie mare la foc mediu și se adauga uleiul.
Apoi se adauga bucatile de pui si gatiti cateva minute pe fiecare parte.
Asezonati cu sare dupa preferinta.
Serviti puiul cald cu salata sau orez.
Pui cu nuca de cocos, migdale si nuci
Pofta buna!
Mmmmmmm, ce bine arata 🙂
Na-m mai auzit pana acum de migdale si nuci in compozitia de prajit puiul… mi se pare … cel putin ciudat