Reteta zilei: Pui picant

Printeaza

O reteta de pui picant din: pulpe dezosate, ciuperci, rosii, ardei gras, vin, orez, salam uscat, usturoi, ceapa, ulei si sare.

Pui picant

Ingrediente:

  • 500 g pulpe dezosate
  • 6 ciuperci,
  • 500 g roşii
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 cană cu vin
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 100 g salam uscat picant
  • 2 fire de usturoi
  • 1 legătură de ceapă
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie pulpele dezosate în cubuleţe, condimentează-le cu sare, înăbuşă-le în puţin ulei.

Pui_picant_04

Separat, înăbuşă ceapa şi usturoiul, ciupercile tăiate în sferturi şi ardeiul gras tăiat cubuleţe şi lasă-le să se înmoaie.

Pui_picant_03

Adaugă cubuleţele de carne şi feliile de salam. Stinge cu roşiile opărite, decojite şi pasate cu furculiţa. Adaugă orezul bine spălat şi toarnă vinul. Lasă la fiert să scadă bine. Amestecă uşor din când în când, iar la final, potriveşte gustul de sare.

Pui_picant_02

Pui picant

Pui picant

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.