Reteta zilei: Pui picant
PrinteazaO reteta de pui picant din: pulpe dezosate, ciuperci, rosii, ardei gras, vin, orez, salam uscat, usturoi, ceapa, ulei si sare.
Ingrediente:
- 500 g pulpe dezosate
- 6 ciuperci,
- 500 g roşii
- 1 ardei gras roşu
- 1 cană cu vin
- 1 ceşcuţă cu orez
- 100 g salam uscat picant
- 2 fire de usturoi
- 1 legătură de ceapă
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie pulpele dezosate în cubuleţe, condimentează-le cu sare, înăbuşă-le în puţin ulei.
Separat, înăbuşă ceapa şi usturoiul, ciupercile tăiate în sferturi şi ardeiul gras tăiat cubuleţe şi lasă-le să se înmoaie.
Adaugă cubuleţele de carne şi feliile de salam. Stinge cu roşiile opărite, decojite şi pasate cu furculiţa. Adaugă orezul bine spălat şi toarnă vinul. Lasă la fiert să scadă bine. Amestecă uşor din când în când, iar la final, potriveşte gustul de sare.
Pui picant
Pofta buna!