Pui in sos de ananas din: ananas in suc, ghimbir, usturoi, sos de soia, otet de orez, zahar brun, amidon, pulpe de pui, ceapa verde, orez fiert, broccoli fiert.
Ingrediente:
1 cutie ananas in suc
1 cm ghimbir proaspat, ras
2 catei de usturoi, tocat
¼ ceasca sos de soia
1 ½ lingura de otet de orez
2 linguri de zahar brun
1 lingura amidon
4 pulpe, dezosate
3 cepe verzi, feliate
4 cani de orez fiert
broccoli fiert
Mod de preparare:
incalzeste cuptorul la 200C. scurge sucul de ananas. Pastrati deoparte fructele de ananas.
Combinati sucul de ananas, ghimbir ras, usturoi tocat, sos de soia, otet de orez, zahar brun si amidon intr-o cratita mica.
amesteca pana cand totul este bine combinat si amidonul se dizolva. Gatiti amestecul la foc mediu pana se ingroasa.
Opriti focul si incorporati bucatile de ananas.
Intr-un vas ceramic presarati ulei de masline, adaugati pulpele de pui, se toarna sosul de ananas peste pui si se da la cuptor timp de 35 de minut.
Garnisiti cu ceapa verde si serviti cu orez si broccoli.
Pulpe de pui cu sos de ceapa din: pulpe superioare de pui, ceapa verde, usturoi verde, rosii, bulion, sare si piper. Ingrediente: 5-7 pulpe superioare de pui 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 1/2 cutie rosii decojite 3-4 linguri bulion sare piper Mod de preparare: Se spala bine pulpele de pui. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.