Reteta zilei: Pui cu sos de salvie
PrinteazaPui cu sos de salvie din: pui, usturoi, cimbru, sare, piper, salvie, ulei de masline, unt.
- 3 piepti de pui fara os
- 1 linguriță de usturoi pudră
- 1 linguriță de cimbru uscat
- 1 linguriță sare
- 1/2 linguriță piper negru măcinat
- 15 frunze de salvie
- 1 1/2 linguri ulei de măsline
- 3 linguri unt
Mod de preparare:
Condimentează carnea cu sare, piper, usturoi pudră și cimbru pe ambele părți.
Încălziți cuptorul la 180C.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
Frigeti puiul timp de 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți puiul încă 8 minute.
Între timp, tăiați frunzele de salvie în fâșii subțiri.
Transferați puiul pe o farfurie și acoperiți cu folie pentru a-l menține cald.
Puneți aceeași tigaie la foc mediu. Adaugă unt, salvie tocată și gătește amestecând timp de 1 minut.
Se toarnă peste pui și se servește.
Pui cu sos de salvie
Pofta buna!