Pui cu ciuperci si prosciutto din: piept de pui, prosciutto, branza, smantana, ciuperci, sherry. 8 portii. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o […]
Reteta zilei: Pui la tigaie cu usturoi
PrinteazaPui la tigaie cu usturoi din: pui, ulei, miere, usturoi, ardei iute, ceapa, sare.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 6 bucăți de pui
- ⅛ ceasca ulei
- 3 linguri miere
- 3 catei usturoi
- 1 ardei iute
- ⅛ ceasca ceapa tocată
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul 200C.
Tocati usturoiul, ceapă și ardeiul iute și puneți-l într-o tigaie, adăugați apoi carnea de pui.
Presărați puiul cu sare. Turnati mierea și uleiul.
Combinati totul.
Dati la cuptor pentru 40 de minute.
Serviți cald.
Pui la tigaie cu usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu ciuperci si prosciutto
Pofta buna!