Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi
PrinteazaPulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi din: pulpa de miel, ulei de masline, usturoi, mustar, oregano, suc de lamaie, sare, piper si hartie de copt.
Ingrediente:
- 1200gr pulpa de miel, taiata in 4 bucati
- 80gr ulei de masline
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri de muștar
- oregano proaspat
- 4 linguri suc de lamaie
- sare si piper dupa gust
- 4 bucati de hartie de copt
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 190 C. Puneti fiecare bucata de carne pe fiecare bucata de hartie de copt. Adaugati sare si piper dupa gust, cate 1 catel de usturoi zdrobit, oregano, cate 1/2 lingurita de mustar, cate 1 lingura suc de lamaie si stropiti cu ulei de masline.
Impaturiti si legati cu sfoara. Dati la cuptor pentru 2 ore. Se serveste fierbinte cu garnitura dupa preferinta.
Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi
Pofta buna!
Veau si eu din pulpa de miel