Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, vin rosu, apa.

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

 

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel
  • 2-3 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin rosu
  • apa

 

Mod de preparare:

Se curata bine pulpa de miel. Se impaneaza cu usturoi, se asezoneaza cu sare si piper pe toate partile, se stropeste cu ulei de masline si se aseaza in tava de cuptor pe pat de rozmarin.

rozmarin si usturoi

Dedesubt adaugati o cratita cu apa.

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Dati la cuptor la 150C. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga vin si se mai lasa la gatit aproximativ 20 de minute.

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Din cand in cand mai ungeti cu sosul din tava. Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.