Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor
PrinteazaPulpa de miel la cuptor din: pulpa de miel, pudra de coriandru, pudra de chimen, scortisoara, anason, cardamon, sare de mare, piper alb si ulei de masline.
Ingrediente:
- 1.5kg pulpa de miel cu os
- 1/2 lingurita de pudra de coriandru
- 1/2 lingurita pudra de chimen
- 1/2 lingurita de scortisoara
- 2 bucati anason stelat, maruntit
- 1/4 lingurita cardamon maruntit
- 2 lingurite sare de mare
- piper alb macinat
- 60ml ulei de de masline
Mod de preparare:
Amestecati toate mirodeniile impreuna, frecati pulpa de miel pe ambele parti, Puneti intr-o tava mare si acoperiti cu folie. Dati la rece peste noapte. Scoateti carnea de miel din frigider cu 2 ore inainte de preparare. Se incalzeste cuptorul la 120 grade C.
Indepartati folia de pe tava, stropiti cu ulei de masline. Adaugati putina apa si dati la cuptor pentru 7 ore. Dupa ce ati scos tava din cuptor lasati sa se raceasca cel putin 20 de minute. Serviti cu garnitura dupa preferinta.
Pulpa de miel la cuptor
Pofta buna!
Imi propun sa incerc si eu pulpa de miel la cuptor, sa vedem ce iese!