Reteta zilei: Pulpa de porc la cuptor cu usturoi
PrinteazaO reteta foarte simpla si extrem de delicioasa de pulpa de porc la cuptor cu sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi.
Ingrediente:
- 1 bucata pulpa de porc
- sare
- piper
- oregano
- cimbru
- 2 pahare de vin
- 4 linguri bulion
- 1 capatana usturoi
Mod de preparare:
Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-o tava.
Se prepara sosul din vin, bulion, putina apa, sare, piper, oregano si cimbru si se toarna in tava peste pulpa de porc.
Se da la cuptorul incins timp de 1, 1.5 ore. Se serveste calda cu sos sau cu diferite garnituri, dupa preferinta.
Pulpa de porc la cuptor cu usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pulpa de porc la cuptor
- pulpa de porc la cuptor cu sos
- pulpa porc la cuptor
Hmmmm, ce bine arata
Imi place, imi place!