Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, vin rosu, apa.

 

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel
  • 2-3 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin rosu
  • apa

 

Mod de preparare:

curata bine pulpa de miel. impaneaza cu usturoi, se asezoneaza cu sare si piper pe toate partile, se stropeste cu ulei de masline si se aseaza in tava de cuptor pe pat de rozmarin.

Dedesubt adaugati o cratita cu apa.

Dati la cuptor la 150C. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga vin si se mai lasa la gatit aproximativ 20 de minute.

Din cand in cand mai ungeti cu sosul din tava. Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

 

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi si rozmarin

 

Pofta buna!

 

 

Plăcintă cu Linte și Legume

Plăcintă cu Linte și Legume din: linte verde, ceapa, morcovi, telina, ardei, usturoi, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, faina integrala, unt vegetal, apa, sare. Îmbogățește-ți meniul cu o plăcintă veggie-friendly care promite să fie nu doar o încântare culinară, dar și un festin nutritiv. Această rețetă de plăcintă cu linte și legume […]

Tartă cu Kiwi și Fructe de Pădure

Tartă cu Kiwi și Fructe de Pădure din: faina, unt, zahar pudra, ou, sare, mascarpone, smantana, extract de vanilie, kiwi, fructe de padure. Această rețetă îmbină texturile și aromele într-un mod unic, oferind un desert răcoritor și vibrant. Vei învăța pas cu pas cum să pregătești un blat dulce și fraged, combinat cu o cremă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.