Reteta zilei: Pulpa de miel cu usturoi la gratar

Printeaza

Pulpa de miel cu usturoi la gratar din: miel, rozmarin, usturoi, masline, unt, sos barbeque, supa de pui.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.

De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

 

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:

  • 1 bucata pulpa de miel
  • 3 crengute de rozmarin
  • 4 catei de usturoi feliat
  • 6 măsline feliate
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura sos barbeque
  • 2 cani supa de pui

 

 

Mod de preparare:

Intepati carnea din loc in loc si infigeti bucati de usturoi, rozmarin si masline.

Amestecati untul cu sos, rozmarin tocat și sare. Frecati carnea.

Pastrati deoparte pana cand incalziti gratarul.

Sub gratar asezati o cratita in care puneti supa de pui, asezati carnea pe gratar, acoperiti cu capacul si gatiti 2 ore, gratarul nu trebuie sa fie foarte incins, altfel carnea se va arde.

Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

 

Pulpa de miel cu usturoi la gratar

Pulpa de miel cu usturoi la gratar

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Arata bine pulpa de miel!

  2. Deci arata pulpa asta de miel, de-mi vine sa mananc din monitor :))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.