Reteta zilei: Pulpa de miel cu usturoi la gratar
PrinteazaPulpa de miel cu usturoi la gratar din: miel, rozmarin, usturoi, masline, unt, sos barbeque, supa de pui.
Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.
De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.
Poate te intereseaza si:
- Cotlete de miel la gratar
- Cotlet de miel la gratar cu salata
- Cotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale
- Cum se prepara Cotlete de miel la gratar cu suc de lamaie si rozmarin (video)
- Frigarui de miel la gratar
Ingrediente:
- 1 bucata pulpa de miel
- 3 crengute de rozmarin
- 4 catei de usturoi feliat
- 6 măsline feliate
- 3 linguri unt
- 1 lingura sos barbeque
- 2 cani supa de pui
Mod de preparare:
Intepati carnea din loc in loc si infigeti bucati de usturoi, rozmarin si masline.
Amestecati untul cu sos, rozmarin tocat și sare. Frecati carnea.
Pastrati deoparte pana cand incalziti gratarul.
Sub gratar asezati o cratita in care puneti supa de pui, asezati carnea pe gratar, acoperiti cu capacul si gatiti 2 ore, gratarul nu trebuie sa fie foarte incins, altfel carnea se va arde.
Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.
Pulpa de miel cu usturoi la gratar
Pofta buna!
Arata bine pulpa de miel!
Deci arata pulpa asta de miel, de-mi vine sa mananc din monitor :))))