Adăugați toate condimentele intr-un blender si omogenizati.
Acoperiți carnea cu amestecul de condimente si asezati intr-un vas termorezistent.
Se acopera cu folie alimentara si dati la frigider peste noapte. incalzeste cuptorul la 150C.
Scoateți folia alimentara si acoperiti cu folie de aluminiu. Puneti friptura în cuptor pentru 1 ora.
Apoi se scoate folia și se continuă gătirea pentru încă 30 de minute.
Ungeti cu sosul din tava.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să se răcească timp de câteva ore, apoi se transferă la frigider să se calmeze complet, cel puțin 4 ore, dar preferabil peste noapte.
Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 2 lamai 400 g rosii cherry 340 g ciuperci taiate 50 ml ulei sare piper Mod de preparare: Pulpa de porc se taie fâşii şi se […]
Pulpa de porc cu salata de rosii din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg 1 capatana usturoi sare piper chili bulion 3 rosii 4 castraveti Mod de preparare: Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se […]
Pulpa de porc glazurata din: pulpa de porc, cimbru, dafin, telina, piper, mustar, cuisoare. Ingrediente: 0 pulpa inferioara de porc de 4,1 kg cu os şi şorici 4 foi de dafin 5 crenguţe de cimbru 3 codite de telină 1 linguriţă piper negru 6 linguri sirop de melasă sau miere 1 linguriţă ienibahar 2 linguriţă […]
Pulpa de porc cu fulgi de migdale din: pulpa de porc, vin, bacon, fasole, usturoi, ardei, ulei, sare, piper, fulgi de migdale. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 pahar vin alb bacon, opţional 700 g fasole verde 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute ulei piper sare fulgi de migdale Mod de preparare: Speli carnea, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.