Falafel: Istorie, Beneficii si curiozitati – Ghid complet. Indiferent de originile sale exacte, falafelul a devenit un aliment iubit în întreaga lume. Cu textura sa crocantă la exterior și moale la interior, combinată cu aromele condimentelor din Orientul Mijlociu, falafelul a câștigat inimile multor oameni și continuă să fie un aliment de bază în bucătăria […]
Reteta zilei: Pulpa de porc la cuptor
PrinteazaPulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun.
Ingrediente:
- 1 buc din pulpa porc
- 1 cana suc de portocale
- 1 cana otet
- 1/2 lingurita de scortisoara
- 1 bucatica ghimbir
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de cimbru proaspat
- 1 ceapa
- 3 fire praz
- 1 ardei, fara seminte
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lingurita piper negru
- 10 boabe de ienibahar
- 1 lingura de zahar brun
Mod de preparare:
Puneti ceapa, cimbrul, usturoiul, ghimbirul si ardeiul intr-un blender si procesati 1 minut.
Adaugati celelalte ingredient, cu exceptia carnii de porc. spala si se usuca carnea de porc, apoi se pune intr-un castron adanc.
Se toarna sosul peste ea. Se acopera cu folie de plastic si se da la rece pentru cateva ore.
Puneți carnea de porc bine condimentată intr-o tava si se toarna marinata peste. Acoperiti si dati la cuptor la 180C pentru o ora.
Intoarceti pe cealalta parte si mai gatiti 1 ora. Scoateti capacul si mai gatiti alte 15 minute.
Lasati sa se odihneasca, apoi taiati si serviti.
Pulpa de porc la cuptor
Pofta buna!
Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale
Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente. Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust Mod de preparare: Spălați […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- slipahz
Buna pulpa de porc 🙂
Asa fac si eu pulpa de porc
A facut cineva? Sa-mi spuna si mie