Pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun.
Ingrediente:
1 buc din pulpa porc
1 cana suc de portocale
1 cana otet
1/2 lingurita de scortisoara
1 bucatica ghimbir
2 catei de usturoi
3 linguri de cimbru proaspat
1 ceapa
3 fire praz
1 ardei, fara seminte
2 linguri sos de soia
1 lingura ulei de masline
1/2 lingurita piper negru
10 boabe de ienibahar
1 lingura de zahar brun
Mod de preparare:
Puneti ceapa, cimbrul, usturoiul, ghimbirul si ardeiul intr-un blender si procesati 1 minut.
Adaugati celelalte ingredient, cu exceptia carnii de porc.
Se spala si se usuca carnea de porc, apoi se pune intr-un castron adanc.
Se toarna sosul peste ea. Se acopera cu folie de plastic si se da la rece pentru cateva ore.
Puneți carnea de porc bine condimentată intr-o tava si se toarna marinata peste.
Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara. Ingrediente: o pulpă de porc fără os Pentru marinată: 3 cepe 20 g ghimbir proaspăt 2 felii ananas 10 cuişoare 500 ml suc de portocale 50 ml oţet 200 g miere o linguriţă scorţişoară o linguriţă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Buna pulpa de porc 🙂
Asa fac si eu pulpa de porc
A facut cineva? Sa-mi spuna si mie