Reteta zilei: Pulpa de porc la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun.

 

 

Ingrediente:

  • 1 buc din pulpa porc
  • 1 cana suc de portocale
  • 1 cana otet
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1 bucatica ghimbir
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de cimbru proaspat
  • 1 ceapa
  • 3 fire praz
  • 1 ardei, fara seminte
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 10 boabe de ienibahar
  • 1 lingura de zahar brun

 

Mod de preparare:

Puneti ceapa, cimbrul, usturoiul, ghimbirul si ardeiul intr-un blender si procesati 1 minut.

Adaugati celelalte ingredient, cu exceptia carnii de porc. spala si se usuca carnea de porc, apoi se pune intr-un castron adanc.

Se toarna sosul peste ea. Se acopera cu folie de plastic si se da la rece pentru cateva ore.

Puneți carnea de porc bine condimentată intr-o tava si se toarna marinata peste. Acoperiti si dati la cuptor la 180C pentru o ora.

Intoarceti pe cealalta parte si mai gatiti 1 ora. Scoateti capacul si mai gatiti alte 15 minute.

Lasati sa se odihneasca, apoi taiati si serviti.

Pulpa de porc la cuptor

Pulpa de porc la cuptor

Pofta buna!

 

Falafel: Istorie, Beneficii si curiozitati – Ghid complet

Falafel: Istorie, Beneficii si curiozitati – Ghid complet. Indiferent de originile sale exacte, falafelul a devenit un aliment iubit în întreaga lume. Cu textura sa crocantă la exterior și moale la interior, combinată cu aromele condimentelor din Orientul Mijlociu, falafelul a câștigat inimile multor oameni și continuă să fie un aliment de bază în bucătăria […]

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale

Zacusca de Ghebe – Rețeta gustoasa și Beneficii Nutriționale din: ghebe, ardei capia, rosii coapte, ceapa, ulei de floarea soarelui, sare, piper, condimente.   Ingrediente: Ghebe proaspete: 500g Ardei capia: 4 bucăți Roșii coapte: 5 bucăți Ceapă: 3 bucăți Ulei de floarea-soarelui: 100 ml Sare, piper și condimente după gust   Mod de preparare: Spălați […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • slipahz

3 comentarii

  1. Buna pulpa de porc 🙂

  2. Asa fac si eu pulpa de porc

  3. A facut cineva? Sa-mi spuna si mie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.