Vitel cu Sos Gorgonzola din: carne de vitel, branza gorgonzola, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente: 4 felii de carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 200g brânză Gorgonzola 1 cană de smântână 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust […]
Reteta zilei: Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii
PrinteazaPulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii din: pulpa de vitel, ciupercute, usturoi, verdeturi, sos de rosii, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de vitel
- 2 borcane ciupercute
- 5-6 catei de usturoi
- Mix de verdeturi italienesti
- Sos de rosii
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Se spala foarte bine carnea, se taie felii potrivite.
Intr-un castron adanc se pun bucatile de carne, se condimenteaza cu mixul de verdeturi italienesti, se asezoneaza cu sare si piper, se adauga cateii de usturoi taiati felii si se lasa la macerat cel putin 12 ore.
Dupa cele 12 ore de stat la macerat, carnea de vitel se aseaza intr-o tava de cuptor si se adauga sos de rosii.
Se da la cuptorul incins in prealabil la 200C. Se lasa la cuptor, la foc mic pentru 2 ore.
Se adauga apoi ciupercutele si se mai lasa 1 ora.
Se serveste calda cu garnitura sau salata dupa preferinta.
Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii
Pofta buna!
Vitel Orloff – O Delicatesă Franțuzească cu Iz Rusesc: Rețetă clasică și delicioasă
Vitel Orloff – O Delicatesă Franțuzească cu Iz Rusesc: Rețetă clasică și delicioasă din: carne de vitel, sunca, branza gruyere, unt, ceapa, supa de pui, vin alb sec, sare, piper, ulei de masline, faina, frunze de patrunjel. Ingrediente: 600g de carne de vitel, tăiată subțire 150g de șuncă, tăiată subțire 150g de brânză Gruyère, […]
Like!
Si mie-mi place pulpa cu ciuperci 🙂