Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi din: pulpa de vitel, ciuperci, unt, usturoi, ierburi de provence, sare, piper si sos de rosii.
Ingrediente:
1 kg pulpa vitel
1 kg ciuperci
50 g unt
3-4 catei usturoi
Ierburi de provence
Sare si piper
Sos de rosii
Mod de preparare:
spala bine carnea de vitel. Se pune in tava. condimenteaza cu sare, piper si ierburi de provence dupa gust.
Se ineaca in sos de rosii si se da cuptor pentru 2-3 ore.
Intre timp se curata ciupercile, se pun in tava, se adauga cate o bucatica de unt.
dau la cuptor pentru 30 de minute. serveste pulpa de vitel cu ciupercile calde si mujdei de usturoi.
Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi
Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 antricoate de viţel fără os 4 linguri cu unt 8 felii de bacon 2 lămâi 2-3 linguri cu fâină 1 lingură cu vin alb 1 legătură de pătrunjel sare piper alb Mod de preparare: […]
Salata cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel ceapa, castraveciori, sos de soia, lime, porumb, sare, ulei. Ingrediente: 200 g pulpă de viţel fiartă bine 3 castraveciori 2 cepe roşii 30 ml sos de soia zeamă de lămâie verde 50 g porumb sare 1 ceaşcă de ulei Mod de preparare: Taie castraveţii în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Nu a iesit atoasa carnea de vitel?
Nu. Nu a iesit atoasa