Reteta zilei: Pulpe de pui cu ciuperci

Printeaza

Pulpe de pui cu ciuperci din: pulpe de pui, ciuperci, usturoi, ceapa, coriandru, sos de rosii, sare, piper, ulei de masline.

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • 1/2 kg ciuperci, taiate
  • 2 linguri usturoi tocat
  • 1 ceapa taiata bucati
  • 1/2 buchet coriandru
  • 1/2 ceasca sos de rosii
  • sare dupa gust
  • piper negru, dupa gust
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare adaugati ulei de masline si lasati sa se incalzeasca bine. Intre timp asezonati pulpele cu sare si piper dupa gust si adaugati in tigaie. Gatiti pentru 10 minute pe fiecare parte.

Pulpe de pui cu ciuperci

Transferati pe o farfurie. Dati focul la mediu, adaugati ciupercile si gatiti timp de 2-3 minute.

Pulpe de pui cu ciuperci

Intr-un procesor de alimente, adaugati ceapa și coriandru. Procesati pana obtineti piure. Adaugati usturoiul si pasta de coriandru in tigaie și se amesteca bine. Gatiti timp de 2 minute.

Pulpe de pui cu ciuperci

Se adauga sosul de rosii. Adaugati carnea de pui in tigaie, se acopera și se fierbe timp de 15-20 de minute. Serviti imediat.

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

Pofta buna!

2 comentarii

  1. O sa incerc si eu puiul asta

  2. Anastasia Alexandra Ciuca

    Arata bine, vreau si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.