Reteta zilei: Pulpe de pui cu ciuperci
PrinteazaPulpe de pui cu ciuperci din: pulpe de pui, ciuperci, usturoi, ceapa, coriandru, sos de rosii, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 pulpe de pui
- 1/2 kg ciuperci, taiate
- 2 linguri usturoi tocat
- 1 ceapa taiata bucati
- 1/2 buchet coriandru
- 1/2 ceasca sos de rosii
- sare dupa gust
- piper negru, dupa gust
- ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare adaugati ulei de masline si lasati sa se incalzeasca bine. Intre timp asezonati pulpele cu sare si piper dupa gust si adaugati in tigaie. Gatiti pentru 10 minute pe fiecare parte.
Transferati pe o farfurie. Dati focul la mediu, adaugati ciupercile si gatiti timp de 2-3 minute.
Intr-un procesor de alimente, adaugati ceapa și coriandru. Procesati pana obtineti piure. Adaugati usturoiul si pasta de coriandru in tigaie și se amesteca bine. Gatiti timp de 2 minute.
Se adauga sosul de rosii. Adaugati carnea de pui in tigaie, se acopera și se fierbe timp de 15-20 de minute. Serviti imediat.
Pulpe de pui cu ciuperci
Pofta buna!
O sa incerc si eu puiul asta
Arata bine, vreau si eu 🙂