Reteta zilei: Pulpe dezosate de pui la tava
PrinteazaPulpe dezosate de pui la tava din: pulpe de pui, usturoi, ulei de masline, otet de vin rosu, ierburi aromate, sare, piper, supa de pui, unt.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui, dezosate
- 3 catei de usturoi, zdrobit
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingurita de otet de vin rosu
- 1 lingurita de ierburi aromate, uscate
- 3/4 lingurita de sare
- Piper negru proaspat macinat, dupa gust
- 3/4 ceasca supa de pui
- unt
Mod de preparare:
Spalati pulpele, uscati cu un prosop si asezati intr-un castron. Se adauga toate celelalte ingrediente, cu exceptia supei si a untului, se amesteca totul impreuna, se acopera cu folie si se lasa la marinat minim 1 ora.
Se incalzeste cuptorul la 200C. Asezati carnea intr-o tava, adaugati supa de pui si cate o bucatica de unt pe partea de sus a fiecarei pulpe. Acoperiti bine cu folie de aluminiu si dati la cuptor pentru 30 de minute.
Indepartari folia de aluminiu ai mai gatiti pentru 40 minute. Serviti puiul cu sucul din tava.
Pulpe dezosate de pui la tava
Pofta buna!