Reteta zilei: Pulpe dezosate de pui la tava

Printeaza

Pulpe dezosate de pui la tava din: pulpe de pui, usturoi, ulei de masline, otet de vin rosu, ierburi aromate, sare, piper, supa de pui, unt.

Pulpe_dezosate_de_pui_la_tava_07

Pulpe dezosate de pui la tava

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui, dezosate
  • 3 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita de otet de vin rosu
  • 1 lingurita de ierburi aromate, uscate
  • 3/4 lingurita de sare
  • Piper negru proaspat macinat, dupa gust
  • 3/4 ceasca supa de pui
  • unt

 

Mod de preparare:

Spalati pulpele, uscati cu un prosop si asezati intr-un castron. Se adauga toate celelalte ingrediente, cu exceptia supei si a untului, se amesteca totul impreuna, se acopera cu folie si se lasa la marinat minim 1 ora.

Pulpe_dezosate_de_pui_la_tava_03

Se incalzeste cuptorul la 200C. Asezati carnea intr-o tava, adaugati supa de pui si cate o bucatica de unt pe partea de sus a fiecarei pulpe. Acoperiti bine cu folie de aluminiu si dati la cuptor pentru 30 de minute.

Pulpe_dezosate_de_pui_la_tava_05

Indepartari folia de aluminiu ai mai gatiti pentru 40 minute. Serviti puiul cu sucul din tava.

Pulpe_dezosate_de_pui_la_tava_06

Pulpe dezosate de pui la tava

 

Pulpe_dezosate_de_pui_la_tava_08

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.