Reteta zilei: Pulpe lemongrass

Printeaza

Pulpe lemongrass din: pulpe superioare de pui, vin alb, ceapa rosie, piper negru boabe, ciuperci, faina, coaja de lamaie, frunze de lamaita, piper rosu boabe, sare, unt si ulei.

 

Ingrediente:

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 2 căni cu vin alb
  • 2 cepe roşii
  • 1 linguriţă cu piper negru boabe
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri cu făină
  • coaja de la o lămâie
  • 1 mână de frunze de lămâiţă
  • piper roşu boabe
  • sare
  • 1 lingură cu unt
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Laşi pulpele la ma­rinat într-o cană cu vin, sare, o jumătate din cantitatea de lămâiţă şi piper timp de 2-3 ore.

Le scoţi din marinată şi le pui pe grătarul încins.

Tai ciupercile mai măricel şi ceapa roşie ron­dele şi le pui la călit într-o lingură cu ulei, una cu unt şi un praf de sare.

Când se înmoaie, adaugi făina şi laşi în continuare pe foc, ames­tecând încontinuu.

Când începe să sfârâie, torni restul de vin şi amesteci în continuare. sosul se îngroaşă, adaugi restul de lămâiţă tocată mărunt.

Dacă vrei să fie mai subţire, torni un pic de marinată. Serveşti puiul cu paste fierte, sos si coaja de lamaie deaspura.

 

Pulpe lemongrass

Pulpe lemongrass

 

Pofta buna!

 

 

 

Detoxifiere corectă: Sfaturi pentru o curățare eficientă a organismului

Detoxifierea corectă a organismului poate aduce multiple beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea nivelului de energie, a funcției sistemului imunitar și a stării generale de bine. Totuși, este important să abordați detoxifierea cu precauție și să evitați metodele radicale sau dietele extreme. Iată câteva sfaturi […]

 

 

 

 

 

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.