Detoxifierea corectă a organismului poate aduce multiple beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea nivelului de energie, a funcției sistemului imunitar și a stării generale de bine. Totuși, este important să abordați detoxifierea cu precauție și să evitați metodele radicale sau dietele extreme. Iată câteva sfaturi […]
Reteta zilei: Pulpe lemongrass
PrinteazaPulpe lemongrass din: pulpe superioare de pui, vin alb, ceapa rosie, piper negru boabe, ciuperci, faina, coaja de lamaie, frunze de lamaita, piper rosu boabe, sare, unt si ulei.
Ingrediente:
- 8 pulpe superioare de pui
- 2 căni cu vin alb
- 2 cepe roşii
- 1 linguriţă cu piper negru boabe
- 500 g ciuperci
- 2 linguri cu făină
- coaja de la o lămâie
- 1 mână de frunze de lămâiţă
- piper roşu boabe
- sare
- 1 lingură cu unt
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Laşi pulpele la marinat într-o cană cu vin, sare, o jumătate din cantitatea de lămâiţă şi piper timp de 2-3 ore.
Le scoţi din marinată şi le pui pe grătarul încins.
Tai ciupercile mai măricel şi ceapa roşie rondele şi le pui la călit într-o lingură cu ulei, una cu unt şi un praf de sare.
Când se înmoaie, adaugi făina şi laşi în continuare pe foc, amestecând încontinuu.
Când începe să sfârâie, torni restul de vin şi amesteci în continuare. sosul se îngroaşă, adaugi restul de lămâiţă tocată mărunt.
Dacă vrei să fie mai subţire, torni un pic de marinată. Serveşti puiul cu paste fierte, sos si coaja de lamaie deaspura.
Pulpe lemongrass
Pofta buna!
Detoxifiere corectă: Sfaturi pentru o curățare eficientă a organismului
Da, simplu si bun
Delicioase pulpele