Reteta zilei: Pulpe de pui cu glazura de caise

Printeaza

Pulpe de pui cu glazura de caise din: pulpe de pui, sare, piper alb, gem de caise, mustar dijon, piper rosu, sos worcestershire, orez, broccoli.

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente: 

 

 

Mod de preparare:

incalzeste cuptorul la 200C și ungeti cu ulei o tava.

Asezati pulpele de pui si se presara cu sare și piper alb.

Într-o cratiță, combinati gem de caise, miere, Dijon, piperul și sos Worcestershire.

amestecă până când sunt combinate si se gateste 10 minute, pana se ingroasa.

Ungeti puiul cu glazura si dati tava la cuptor timp de 40-45 de minute.

Ungeti cu glazura la fiecare 10 minute.

Se scoate tava din cuptor și ungeti din nou cu glazura. lasati sa se raceasca timp de 5 minute.

Serviti cu orez si broccoli.

 

Pulpe de pui cu glazura de caise

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos sriracha

Pulpe de pui cu sos sriracha din: pui, sare, piper, amidon, sriracha, unt, miere. Poate te intereseaza si: Pulpe de pui cu sos de castraveti Pulpe de pui cu sos Pulpe de pui cu sos de mere si lamaie Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor   Ingrediente:  6 pulpe de pui 1 […]

Cum se prepara Pulpe de pui cu legume la gratar (VIDEO)

Pulpe de pui cu legume la gratar: Ingrediente: 2 pulpe de pui 2 dovlecei 2 vinete 1 ardei capia roşu Pentru vinegretă: 9 linguri ulei 1 linguriţă muştar Dijon 1 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper negru frunze de rozmarin verde Cum se prepara Pulpe de pui cu legume la gratar:   Pofta buna!

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.