Pulpe de Miel Marinate și Coapte cu Lavandă și Lămâie din: pulpe de miel, ulei, suc si coaja de lamaie, lavanda, usturoi, rozmarin, sare, piper. Aroma distinctă a lavandei combinată cu prospețimea lămâii creează o experiență culinară unică, oferind o notă elegantă și sofisticată preparatului. Acest fel de mâncare nu numai că va impresiona oaspeții […]
Reteta zilei: Pulpe de pui cu legume si rozmarin
PrinteazaPulpe de pui cu legume si rozmarin din: pulpe de pui, ardei, sare, piper, ulei de masline, ketchup, mustar iute, rozmarin, boia de ardei.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 2 ardei
- sare si piper
- ulei de masline
Ingrediente marinata:
- 3 linguri ketchup
- 4 linguri de ulei de măsline
- 1 lingurita mustar iute
- rozmarin
- boia de ardei
- sare si piper
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele pentru marinata intr-o punga. Adaugati pulpele si se agita. Lasati la marinat timp de 10 minute.
Intre timp, se pregatesc legumele.
Puneti pulpele și legumele într-un vas de copt.
Se presara legumele cu sare si piper si cu putin ulei de masline, apoi dati la cuptor la 180 C, timp de 40-50 de minute.
Serviti calde.
Pulpe de pui cu legume si rozmarin
Pofta buna!
Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor
Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]
Si eu tot asa le fac, insa nu pun rozmarin