Pulpe de pui cu legume si sos din: pulpe de pui, amidon, ceapa, ardei gras, dovlecei, usturoi, cimbru, patrunjel, ulei de masline, sare, piper, sos de rosii.
Ingrediente:
6 pulpe superioare de pui
4 linguri amidon
1/2 ceapa feliata
2 cani de ardei gras feliat
2 dovlecei
3 căței de usturoi tocat
1 linguriță de cimbru uscat
1 lingurita patrunjel uscat
2 1/2 linguri ulei de măsline
sare
piper negru
sos de rosii
Mod de preparare:
Condimentați pulpele de pui cu sare și piper pe ambele părți. Dati prin amidon.
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Rumeniti carnea de pui aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Așezați puiul pe o farfurie.
În aceeași tigaie, adăugați ceapă felii și ardei.
Se condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute.
Pui cu sos de salvie din: pui, usturoi, cimbru, sare, piper, salvie, ulei de masline, unt. Ingrediente: 3 piepti de pui fara os 1 linguriță de usturoi pudră 1 linguriță de cimbru uscat 1 linguriță sare 1/2 linguriță piper negru măcinat 15 frunze de salvie 1 1/2 linguri ulei de măsline 3 linguri unt Mod […]
Pui cu ciuperci si sos de smantata din pui, ciuperci, supa de vita, otet, usturoi, smantana, lapte, amidon, cimbru,sare, piper. Ingrediente: 6 ciocanele de pui 500gr ciuperci, feliate 1 cană supa de vita 1 lingura otet 4 căței de usturoi tocat 2 linguri smântână 2 linguri lapte 1 1/2 lingurițe amidon cimbru 1 1/2 lingurițe […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.