Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]
Reteta zilei: Pulpe de pui cu orz si usturoi la tigaie
PrinteazaPulpe de pui cu orz si usturoi la tigaie din: pui, condimente, ulei, usturoi, supa de pui, patrunjel, orz, feta.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 5 lingurite condimente, dupa preferinta
- 1 lingura ulei
- 2 catei de usturoi
- 2.5 cesti supa de pui
- ¼ legatura patrunjel
- 1.5 cesti orz
- 60 gr feta, maruntita
Mod de preparare:
Ștergeti puiul cu un prosop de hârtie, apoi asezonati pe ambele părți cu condimente.
Se încălzește o tigaie mare, adaugati 1 lingura ulei. Se adaugă pulpele de pui, gatiti cate 5 minute pe fiecare parte.
Scoateti din tigaie pe o farfurie. Între timp, tocati usturoi si se toaca patrunjel.
Scurgeti excesul de grasime din tigaie si adaugati usturoiul.
Gatiti aproximativ un minut. Adăugați supa de pui și se amestecă.
Adaugati aproximativ jumătate din pătrunjelul tocat, condimente și orz.
Se amestecă pentru a se combina.
Incorporati pulpele inapoi in tigaie.
Acoperiti cu un capac si dati focul la mare. Gatiti timp de 10-12 minute.
Se presara patrunjelul rămas împreună cu feta maruntita si se serveste.
Pulpe de pui cu orz si usturoi la tigaie
Pofta buna!
Pulpele astea merg si cu orez 😉
Asta cu orzul e o idee interesanta