Reteta zilei: Pulpe de pui in sos de bere

Printeaza

Pulpe de pui in sos de bere din: pulpe de pui, usturoi, piper, chimen, piper cayenne, scortisoara, sare, coriandru, bere, ulei de seminte de susan, suc de lamaie.

 

Pulpe_de_pu_ in_sos_de_bere_10

 

Ingrediente:

  • 5-6 pulpe de pui, dezosate
  • 2-3 catei de usturoi, pisat
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 lingurita piper cayenne
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri coriandru, tocate
  • 1 cana bere
  • 2 linguri de ulei de seminte de susan
  • Sucul de la o jumatate de lamaie

 

Mod de preparare:

Combinati usturoi, condimente, coriandru, ulei de seminte de susan, bere si suc de lamaie intr-un bol.

Puneti pulpele de pui intr-o punga sau un castron mare, se toarna sosul peste si amestecati pentru a acoperi.

Dati la frigider timp de 2 ore.

Pulpe_de_pu_ in_sos_de_bere_06

Incalziti gratarul, adaugati carnea si frigeti cate 4-6 minute pe fiecare parte.

Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

Pulpe_de_pu_ in_sos_de_bere_09

Pulpe de pui in sos de bere

Pulpe_de_pu_ in_sos_de_bere_11

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi

Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi din: pulpe de pui, fasole verde, ceapa, usturoi, miere, ulei, piper, mustar, sare, ardei iute, patrunjel. Ingrediente: 250 g fasole verde 2 linguri miere 2-3 căţei usturoi 1 ceapă sare boabe de muştar, după gust boabe de piper roşu 4 pulpe de pui 2 linguri ulei 2-3 […]

Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan

Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan

Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, ulei, vin, susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui sare piper proaspăt măcinat 2 lămâi 600 g buchete de broccoli 4 căţei de usturoi ulei de măsline 100 ml vin alb, sec 120 ml supă de pasăre 2-3 linguri […]

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.