Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi din: pulpe de pui, fasole verde, ceapa, usturoi, miere, ulei, piper, mustar, sare, ardei iute, patrunjel. Ingrediente: 250 g fasole verde 2 linguri miere 2-3 căţei usturoi 1 ceapă sare boabe de muştar, după gust boabe de piper roşu 4 pulpe de pui 2 linguri ulei 2-3 […]
Reteta zilei: Pulpe de pui in sos de bere
PrinteazaPulpe de pui in sos de bere din: pulpe de pui, usturoi, piper, chimen, piper cayenne, scortisoara, sare, coriandru, bere, ulei de seminte de susan, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 5-6 pulpe de pui, dezosate
- 2-3 catei de usturoi, pisat
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita chimen
- 1/2 lingurita piper cayenne
- 1/2 lingurita de scortisoara
- 1 lingurita sare
- 2 linguri coriandru, tocate
- 1 cana bere
- 2 linguri de ulei de seminte de susan
- Sucul de la o jumatate de lamaie
Mod de preparare:
Combinati usturoi, condimente, coriandru, ulei de seminte de susan, bere si suc de lamaie intr-un bol.
Puneti pulpele de pui intr-o punga sau un castron mare, se toarna sosul peste si amestecati pentru a acoperi.
Dati la frigider timp de 2 ore.
Incalziti gratarul, adaugati carnea si frigeti cate 4-6 minute pe fiecare parte.
Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Pulpe de pui in sos de bere
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan
Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, ulei, vin, susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui sare piper proaspăt măcinat 2 lămâi 600 g buchete de broccoli 4 căţei de usturoi ulei de măsline 100 ml vin alb, sec 120 ml supă de pasăre 2-3 linguri […]
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]