Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi din: pulpe de pui, fasole verde, ceapa, usturoi, miere, ulei, piper, mustar, sare, ardei iute, patrunjel. Ingrediente: 250 g fasole verde 2 linguri miere 2-3 căţei usturoi 1 ceapă sare boabe de muştar, după gust boabe de piper roşu 4 pulpe de pui 2 linguri ulei 2-3 […]
Reteta zilei: Pulpe de pui in sos de bere
PrinteazaPulpe de pui in sos de bere din: pulpe de pui, usturoi, piper, chimen, piper cayenne, scortisoara, sare, coriandru, bere, ulei de seminte de susan, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 5-6 pulpe de pui, dezosate
- 2-3 catei de usturoi, pisat
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita chimen
- 1/2 lingurita piper cayenne
- 1/2 lingurita de scortisoara
- 1 lingurita sare
- 2 linguri coriandru, tocate
- 1 cana bere
- 2 linguri de ulei de seminte de susan
- Sucul de la o jumatate de lamaie
Mod de preparare:
Combinati usturoi, condimente, coriandru, ulei de seminte de susan, bere si suc de lamaie intr-un bol.
Puneti pulpele de pui intr-o punga sau un castron mare, se toarna sosul peste si amestecati pentru a acoperi.
Dati la frigider timp de 2 ore.
Incalziti gratarul, adaugati carnea si frigeti cate 4-6 minute pe fiecare parte.
Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Pulpe de pui in sos de bere
Pofta buna!
Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan
Pulpe de pui cu lamaie si seminte de susan din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, ulei, vin, susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui sare piper proaspăt măcinat 2 lămâi 600 g buchete de broccoli 4 căţei de usturoi ulei de măsline 100 ml vin alb, sec 120 ml supă de pasăre 2-3 linguri […]
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]