Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos de ceapa si usturoi verde

Printeaza

Pulpe de pui cu sos de ceapa cu usturoi verde din: pulpe superioare de pui, ceapa verde, usturoi verde, rosii, bulion, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 7 pulpe superioare de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1/2 cutie rosii decojite
  • 3-4 linguri bulion
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

spala bine pulpele de pui. Se curata ceapa si usturoiul.

O legatura de ceapa (fara frunze) si o legatura de usturoi se toaca marunt si se piseaza bine cu putina sare.

Pulpe de pui cu sos de ceapa si usturoi verde

adauga peste pulpele de pui, se sareaza si se pipereaza, se adauga rosiile decojite.

amesteca bine si se da la frigider pentru 10-15 minute.

Pulpe de pui cu sos de ceapa si usturoi verde

Intre timp se toaca restul de ceapa si usturoi.

aseaza pulpele intr-o cratita potrivita, se adauga ceapa si usturoiul tocate, bulionul, sare si piper.

Pulpe de pui cu sos de ceapa si usturoi verde

acopera cu apa si se da la cuptor pentru aproximativ 2 ore la foc mic.

servesc calde.

Pulpe de pui cu sos de ceapa si usturoi verde

Pulpe de pui cu sos de ceapa si usturoi verde

 

Pulpe de pui cu sos de ceapa si usturoi verde

 

Pofta buna!

 

 

 

Rulouri de carne de rață cu prune

Rulouri de carne de rață cu prune și sos de vin roșu din: piept de rata, prune uscate, sare, piper, ulei de masline, vin rosu sec, supa, unt, cimbru   Ingrediente: 2 piepturi de rață dezosate și curățate 12 prune uscate Sare și piper după gust 1 lingură de ulei de măsline 1 ceasca de […]

Supă cremă de păstârnac cu legume

Supă cremă de păstârnac cu legume din: din: pastarnac, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa de legume, sare, piper, smantana. Păstârnacul adaugă un gust dulce și delicat acestei creme, iar textura fină și cremoasă o face o alegere excelentă pentru orice masă. Reteta este ușor de preparat și necesită ingrediente accesibile. De asemenea, este o […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-pulpe-pui-sos-ceapa-usturoi-verde html

1 comentariu

  1. Prea multa zeama, trebuia s-o lasi sa mai scada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.