Reteta zilei: Pulpe de pui in sos de rosii pe pat de paste

Printeaza

Pulpe de pui in sos de rosii pe pat de paste din: pulpe de pui, sare, piper, faina, ulei de masline, ceapa, sherry, otet de sherry, zahar, supa de pui, rosii cherry, mustar dijon, paste.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • sare si piper, dupa gust
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura + 1 lingurita ulei de măsline
  • 1/4 ceasca + 2 linguri ceapa, tocata
  • 2/3 ceasca sherry
  • 1/3 cană de oțet de sherry
  • 1 1/2 lingurite zahar
  • 2 cesti supa de pui
  • 1 cană roșii cherry, tocate
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • paste fierte, pentru servire

 

Mod de preparare:

Asezonati carnea cu sare și piper. Treceti prin făină și scuturați excesul.

Se încălzeste ulei intr-o tigaie si rumeniti carnea pe toate partile.

Scoateti carnea pe o farfurie, adaugati ceapa si sotati cateva minute, adăugați sherry și amestecati.

Puneti oțet și zahăr și firbeti pana se reduce la jumătate.

Adăugați supa de pui, rosii, muștar, sare și piper.

Adaugati pulpele de pui, acoperiti parțial și gatiti 7 minute.

Se acoperă și se fierbe 20 de minute.

Scoateti carnea de pui pe o farfurie si mai fierbeti sosul pana se ingroasa.

Incorporati din nou carnea si incalziti. Serviti cu paste.

 

Pulpe de pui in sos de rosii pe pat de paste

Pulpe de pui in sos de rosii pe pat de paste

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Pui si paste, nu este buna combinatia asta. Ori mancam carne de pui, ori mancam paste, amandoua insa niciodata, ca spun pentru ca asa este bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.