Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie

Printeaza

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie din: pulpe de pui, usturoi, sos de stridii, sos de soia, sare, piper, suc de lamaie, condimente pentru pui, zahar, ketchup.

 

Ingrediente: 

  • 2 pulpe de pui dezosate, maruntite
  • 3 catei de usturoi zdrobit
  • 1 lingura sos de stridii
  • ½ lingura sos de soia
  • 1 linguriță de sare
  • ½ lingurita piper negru
  • 1 lingura suc de lămâie
  • 1 lingurita condimente pentru pui
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura ketchup

 

Mod de preparare:

Se pune carnea de pui intr-o punga care se inchide ermetic.

Se combină toate ingredientele și se toarnă peste pui. Inchideti si agitati.

Dati la frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie
Se transfera carnea de pui cu sosul din punga intr-o tigaie incalzita.

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie
La foc mediu, gatiti 3 minute pe fiecare parte, ungand cu marinata.

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie
Lasati sa se odihneasca.

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie

Se serveste carnea de pui calda cu orez sau salata.

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Pulpe de pui in aluat cu sunca

Pulpe de pui in aluat cu sunca din: pulpe d epui, faina, sare, piper, ulei, supa de pui, oua, lapte, unt, patrunjel, cimbru, sunca. Ingrediente: 4 pulpe de pui 1 1/3 cană făină sare piper 1 lingură ulei 4 căni supă de pui 1 ou 2 albuşuri 1 cană lapte 1 lingură unt + puţin pentru […]

Pulpe de pui umplute

O reteta de pulpe d epui umplute din: pulpa de pui, vin alb, rozmarin, frunze de salvie, frunze de dafin, ulei de masline extravirgin, usturoi, sunca presata, kaiser, usturoi, patrunjel, lapte degresat, sare si piper. Ingrediente: 8 pulpe de pui 50 ml vin alb 1 crenguţă de rozmarin 2 frunze de salvie 1 frunză de […]

 

Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor

Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata 🙂 Asa facute bine 🙂

  2. O sa fac si eu reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.