Pulpe de pui in sos teriyaki din: ciocanele de pui, usturoi, ghimbir, sos de soia, suc de ananas, zahar brun, vin, ulei de susan, piper negru, seminte de susan.
Ingrediente:
5-6 ciocanele de pui
2 catei de usturoi, tocat
1/4 buc ghimbir, tocat
4 linguri sos de soia
4 linguri suc de ananas
2-3 linguri de zahar brun
1 lingura vin
1 lingurita ulei de susan
piper negru
seminte de susan
Mod de preparare:
Puneti carnea de pui intr-o tigaie. Intr-un mic bol combina toate ingredientele ramase, cu exceptia semintelor de susan.
Adaugati sosul peste carnea de pui. Acoperiti tigaia cu un capac si gatiti la foc mediu timp de 7-8 minute.
Intoarceti carnea si continuati sa gatiti pentru inca 7 minute. Scoateti capacul si gatiti pana cand se ingroasa sosul.
Amescati usor, ocazional. Opriti focul si presarati semintele de susan.
Pulpe de pui cu sos de ceapa din: pulpe superioare de pui, ceapa verde, usturoi verde, rosii, bulion, sare si piper. Ingrediente: 5-7 pulpe superioare de pui 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 1/2 cutie rosii decojite 3-4 linguri bulion sare piper Mod de preparare: Se spala bine pulpele de pui. […]
Pulpe de pui cu sos de rodie din: ceapa, ceapa rosie, coriandru, usturoi, boia dulce, piper cayenne, piper negru, pasta de tamarind, suc de rodie, ketchup, sare, pulpe de pui, seminte de rodie. Ingrediente: 4 cepe, cubulete 4 cepe rosii, cuburi 2 cesti de coriandru proaspat, tocat 10 de catei de usturoi, tocat 2 lingurite […]
Pulpe de pui in sos de rosii uscate din: pulpe de pui, unt, uaturoi, fulgi de ardei rosu, supa de pui, smantana, rosii uscate in ulei, parmezan, busuioc, oregano, cimbru. Ingrediente: 8 pulpe superioare de pui 3 linguri de unt nesărat 3 catei de usturoi, tocat 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu 1 cană supa […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bune au iesit pulpele de pui
vreau si eu 🙂