Rata pe varza acra din: varza, rata, slanina, piper, dafin. Ingrediente: o varză acră o raţă 100 g slănină afumată boabe de piper o frunză dafin Mod de preparare: Se curăţă şi se spală raţa. Varza se desface foi şi se spală în câteva ape calde ca să iasă sarea. Apoi se pun patru-cinci […]
Rata cu portocale si vin rosu din: carne de rata, vin, portocale, orez, zahar, unt, scortisoara. Ingrediente: 1,750 kg carne de raţă 6 portocale mari 50 g de zahăr 1 pahar cu vin roşu 200 g orez 200 g unt sare 1 bucată de scorţişoară Mod de preparare: Pregătiţi raţa, spălaţi-o foarte bine, apoi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mie una nu-mi place carnea de rata